Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Team van De Romte

 

Welkom bij het team van De Romte! Wij zijn een enthousiast team gericht op het bieden van een inspirerende leeromgeving voor onze leerlingen. We zijn vastbesloten om het beste in elk kind naar boven te halen. Om u een beter beeld te geven van ons team, stellen we graag onze juffen en meesters aan u voor!

 

Regina Postma

Juf Regina is leerkracht van groep 1 t/m 3 op dinsdag, woensdag en vrijdag. Met haar passie voor de onderbouw en met altijd een lach op het gezicht is juf Regina een zeer positieve factor op De Romte.

 

 

Anneke Verbeek

Juf Anneke is leerkracht van groep 1, 2 en 3 op maandag en donderdag. Op vrijdag is biedt zowel in de onderbouw als in de midden/bovenbouw een extra paar handen. Met haar ervaring en flexibiliteit is juf Anneke een sterke kracht in het team!

 

 

Remmelt Bouma

Meester Remmelt is leerkracht van maandag tot en met vrijdag in groep 4 t/m 8. Met zijn inlevingsvermogen en rol als locatiecoördinator brengt hij elke week energie in het team.

 

 

Lisa Sijnbrandij

Juf Lisa is leerkracht in groep 4 t/m 8 op dinsdag en woensdag. Met haar creativiteit en zelfverzekerdheid is ze een hele goede teamplayer op De Romte.

 

 

Irma Emmerig 

Juf Irma is intern begeleider (IB'er). Zij ondersteunt de groepsleerkrachten bij het uitvoeren van de zorg en is de contactpersoon voor de externe zorgdeskundigen. Met haar inlevingsvermogen en professionaliteit is zij een toegevoegde waarde in dit team.

 

 

Trijntje Nienke Talsma

Juf Trijntje Nienke is de onderwijsassistent in groep 4 t/m 8 op maandag en donderdag. Met haar kwaliteiten en feeling voor kinderen is ze een aanwinst voor het team.

 

 

Anna Marie Hiemstra